Pentru info sună (022) 80 85 80

Inregistrare Concurs

Nume*

Nu ati introdus numele

Prenume*

Nu ati introdus prenumele

E-mail*

Introduceti adresa email

Telefon

Tipul de studii*

Nu ati introdus tipul de studii

Universitate*

Nu ati introdus denumirea factultatii/universitatii

Anul de absolvire

Ai mai fost in SUA?*

Preferinta job*

Nu ati introdus preferinta job

Preferinta locatie*

Nu ati introdus preferinta locatia

Cod verificare ( scrie suma numerelor ) 1 + 2 = *

Nu ati introdus cod pentru verificare

Video recent

0 iunie 8, 2014
Teodor Postolachi

SUA a fost pentru mine o experienţă bună. Datorită acestei experienţe acum mă simt cu mult mai liber în cadru muncii pe care o am în Moldova. În SUA am lucrat ca Salvamar şi antrenor de înot. Am locuit în Virginia, Alexandria, un loc liniştit, frumos şi cu oameni buni care necătând la faptul că eşti străin sunt gata în orce clipă să te ajute. Cel mai mult ce mi-a plăcut în programul dat, că toate cele promise au fost îndeplinite la maxim, atât din partea companii din Moldova “Student Adventure” cât şi din partea companii ce m-a primit în USA. Nu regret nici o clipă petrecută în America şi dacă aş mai merge încă odată m-aş folosi din nou de ofertele companiei Student Adventure.

citeşte mai mult
Facebook

Procesul inregistrarii

Pasul 1:

Te inregistrezi online. Confirmi inregistrarea la sediul Student Adventure in decurs de 2 zile (str. Puskin 5 ). Vii cu buletinul de identitate si carnetul de student pentru interviul in limba engleza.

Pasul 2:

Noi te inscriem la program, iar tu in termen de 3 zile trebuie sa prezinti restul actelor necesare pentru dosarul de participare.

Man's Hands Signing DocumentPasul 3:

Iti alegi un job care ti se potriveste, si odata ce esti acceptat de catre angajatorul american, vei putea semna cu acesta oferta de munca. In 3 zile dupa semnarea ofertei de munca, platesti costul programului catre partenerul american.

Pasul 4:

Dosarul de participare este transmis catre sponsor in SUA pentru a fi perfectat si pentru ca sponsorul sa emita permisul de munca (DS-2019). Tu iti pregatesti actele pentru obtinerea vizei, iar noi te pregatim si te programam pentru interviu la Consulatul SUA.

Pasul 5:

Ai obtinut viza si din acest moment incepi sa te pregatesti real pentru plecarea ta in State. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti procuri biletul de avion si sa-ti pregatesti bagajele. Noi vom avea grija ca tu sa afli despre cele mai importante lucruri de care trebuie sa tii cont pentru a avea o experienta reusita; ce trebuie sa iei cu tine in State, ce trebuie sa faci cind ajungi in State etc., despre toate vorbim la sesiunea de orientare inainte de plecarea ta in SUA.