Pentru info sună (022) 80 85 80

Inregistrare Concurs

Nume*

Nu ati introdus numele

Prenume*

Nu ati introdus prenumele

E-mail*

Introduceti adresa email

Telefon

Tipul de studii*

Nu ati introdus tipul de studii

Universitate*

Nu ati introdus denumirea factultatii/universitatii

Anul de absolvire

Ai mai fost in SUA?*

Preferinta job*

Nu ati introdus preferinta job

Preferinta locatie*

Nu ati introdus preferinta locatia

Cod verificare ( scrie suma numerelor ) 1 + 2 = *

Nu ati introdus cod pentru verificare

Video recent

0 iunie 8, 2014
Ababii Evghenii

Pentru mine, America a fost o experienţă bună în plan de organizare a timpului, cheltuielile de bani. Ocazia de a încerca să răzbat singur fără ajutorul nimănui într-un mediu absolut străin. Am fost plăcut surprins de amabilitatea și trăsăturile diferite a altor naţiuni, etnii, cu care ne-am întâlnit acolo. Mi-am făcut prieteni și cunoscuţi participanţi ai acestui program din alte ţări

citeşte mai mult
Facebook

Procesul inregistrarii

Pasul 1:

Te inregistrezi online. Confirmi inregistrarea la sediul Student Adventure in decurs de 2 zile (str. Puskin 5 ). Vii cu buletinul de identitate si carnetul de student pentru interviul in limba engleza.

Pasul 2:

Noi te inscriem la program, iar tu in termen de 3 zile trebuie sa prezinti restul actelor necesare pentru dosarul de participare.

Man's Hands Signing DocumentPasul 3:

Iti alegi un job care ti se potriveste, si odata ce esti acceptat de catre angajatorul american, vei putea semna cu acesta oferta de munca. In 3 zile dupa semnarea ofertei de munca, platesti costul programului catre partenerul american.

Pasul 4:

Dosarul de participare este transmis catre sponsor in SUA pentru a fi perfectat si pentru ca sponsorul sa emita permisul de munca (DS-2019). Tu iti pregatesti actele pentru obtinerea vizei, iar noi te pregatim si te programam pentru interviu la Consulatul SUA.

Pasul 5:

Ai obtinut viza si din acest moment incepi sa te pregatesti real pentru plecarea ta in State. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti procuri biletul de avion si sa-ti pregatesti bagajele. Noi vom avea grija ca tu sa afli despre cele mai importante lucruri de care trebuie sa tii cont pentru a avea o experienta reusita; ce trebuie sa iei cu tine in State, ce trebuie sa faci cind ajungi in State etc., despre toate vorbim la sesiunea de orientare inainte de plecarea ta in SUA.