Pentru info sună (022) 80 85 80

Inregistrare Concurs

Nume*

Nu ati introdus numele

Prenume*

Nu ati introdus prenumele

E-mail*

Introduceti adresa email

Telefon

Tipul de studii*

Nu ati introdus tipul de studii

Universitate*

Nu ati introdus denumirea factultatii/universitatii

Anul de absolvire

Ai mai fost in SUA?*

Preferinta job*

Nu ati introdus preferinta job

Preferinta locatie*

Nu ati introdus preferinta locatia

Cod verificare ( scrie suma numerelor ) 1 + 2 = *

Nu ati introdus cod pentru verificare

Video recent

0 iunie 8, 2014
Deli Lilia

Я выбрала штат Вирджиния, город Вирджиния Бич. Работала я в отеле хаускипером. С работодателями мне очень повезло. Со многими познакомилась, сдружилась, что расставания не обошлись без слёз. Так же незабываемая поездка на Ниагарский водопад. Это потрясающее зрелище. Это тысячи фотографий!!! По окончанию моей поездки в US – было небольшое ознакомоение с New York! Небоскрёбы этого города, которые ранее казались каким-то недосягаемым с голубых экранов TV теперь передо мной. Всем желаю удачи, верьте в себя и не останавливайтесь никогда!!!

citeşte mai mult
Facebook

Procesul inregistrarii

Pasul 1:

Te inregistrezi online. Confirmi inregistrarea la sediul Student Adventure in decurs de 2 zile (str. Puskin 5 ). Vii cu buletinul de identitate si carnetul de student pentru interviul in limba engleza.

Pasul 2:

Noi te inscriem la program, iar tu in termen de 3 zile trebuie sa prezinti restul actelor necesare pentru dosarul de participare.

Man's Hands Signing DocumentPasul 3:

Iti alegi un job care ti se potriveste, si odata ce esti acceptat de catre angajatorul american, vei putea semna cu acesta oferta de munca. In 3 zile dupa semnarea ofertei de munca, platesti costul programului catre partenerul american.

Pasul 4:

Dosarul de participare este transmis catre sponsor in SUA pentru a fi perfectat si pentru ca sponsorul sa emita permisul de munca (DS-2019). Tu iti pregatesti actele pentru obtinerea vizei, iar noi te pregatim si te programam pentru interviu la Consulatul SUA.

Pasul 5:

Ai obtinut viza si din acest moment incepi sa te pregatesti real pentru plecarea ta in State. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti procuri biletul de avion si sa-ti pregatesti bagajele. Noi vom avea grija ca tu sa afli despre cele mai importante lucruri de care trebuie sa tii cont pentru a avea o experienta reusita; ce trebuie sa iei cu tine in State, ce trebuie sa faci cind ajungi in State etc., despre toate vorbim la sesiunea de orientare inainte de plecarea ta in SUA.