Pentru info sună (022) 80 85 80

Inregistrare Concurs

Nume*

Nu ati introdus numele

Prenume*

Nu ati introdus prenumele

E-mail*

Introduceti adresa email

Telefon

Tipul de studii*

Nu ati introdus tipul de studii

Universitate*

Nu ati introdus denumirea factultatii/universitatii

Anul de absolvire

Ai mai fost in SUA?*

Preferinta job*

Nu ati introdus preferinta job

Preferinta locatie*

Nu ati introdus preferinta locatia

Cod verificare ( scrie suma numerelor ) 1 + 2 = *

Nu ati introdus cod pentru verificare

Video recent

0 iunie 8, 2014
Teodor Postolachi

SUA a fost pentru mine o experienţă bună. Datorită acestei experienţe acum mă simt cu mult mai liber în cadru muncii pe care o am în Moldova. În SUA am lucrat ca Salvamar şi antrenor de înot. Am locuit în Virginia, Alexandria, un loc liniştit, frumos şi cu oameni buni care necătând la faptul că eşti străin sunt gata în orce clipă să te ajute. Cel mai mult ce mi-a plăcut în programul dat, că toate cele promise au fost îndeplinite la maxim, atât din partea companii din Moldova “Student Adventure” cât şi din partea companii ce m-a primit în USA. Nu regret nici o clipă petrecută în America şi dacă aş mai merge încă odată m-aş folosi din nou de ofertele companiei Student Adventure.

citeşte mai mult
Facebook

Optiuni si costuri

Self Placementusa-flag_opt

Acest tip de program este pentru tine, daca ai deja o oferta de munca in SUA sau stii cum sa o gasesti singur. E acceptat orice tip de job, cu exceptia joburilor in taberele de copii, spitale sau in calitate de babysitter. Nu vor fi acceptate nici ofertele de la firme inactive, fara sediu sau numar de telefon real. Oferta trebuie sa fie valida. Sponsorul American este in drept sa verifice angajatorii participantilor la program, pentru a confirma veridicitatea fiecarei oferte de munca.

Premium Placement

Este tipul de program prin care jobul este obtinut prin intermediul partenerilor americani. Exista mai multe modalitati prin care poti fi angajat:

 • Tirg de joburi (Job Fair) – ai ocazia sa vorbesti “face to face” cu reprezentantul companiei americane. Este important sa cunosti limba engleza, sa ai o atitudine agreabila, pentru a putea convinge angajatorul american ca tu esti candidatura perfecta pentru jobul dat.
 • Interviu pe skype – permite ambelor parti sa se cunoasca prin intermediul unui interviu virtual, tu ai ocazia sa afli detalii despre compania angajatoare, iar intervievatorul sa te cunoasca mai bine si sa iti acorde intrebari legate de angajare.
 • Interviu la telefon – permite angajatorului sa cunoasca cit de bine poti conversa in limba engleza si sa afle mai multe informatii despre potentialul angajat, in afara celor expuse in CV.
 • Pe baza CV-ului – angajatorul analizeaza informatiile expuse in CV si are posibilitatea sa vada cum arati (trebuie sa zimbesti in poza), pentru a putea lua o decizie de angajare.

In program se include:

 • Oferta de munca (daca ai optat pentru varianta Premium Placement)
 • Obtinerea permisului temporar de munca in SUA (formularul DS-2019)
 • Asistenta pentru perfectarea actelor si pregatirea pentru obtinerea vizei americane
 • Asigurare medicala completa si valabila pentru toata durata programului
 • Sesiune de orientare inainte de plecareain SUA
 • Asistenta informationala si suport 24/7 in SUA, pe perioada programului din partea Sponsorului American

Taxe aditionale:

 • Taxa SEVIS in valoare de 35 $ – are ca destinatie Departamentul de Stat al SUA
 • Taxa consulara in valoare de 160 $ – se achita in contul bancar al Ambasadei SUA in Republica Moldova
 • Bilet de avion: Pretul acestuia variaza in functie de destinatie si data plecarii