Pentru info sună (022) 80 85 80

Inregistrare Concurs

Nume*

Nu ati introdus numele

Prenume*

Nu ati introdus prenumele

E-mail*

Introduceti adresa email

Telefon

Tipul de studii*

Nu ati introdus tipul de studii

Universitate*

Nu ati introdus denumirea factultatii/universitatii

Anul de absolvire

Ai mai fost in SUA?*

Preferinta job*

Nu ati introdus preferinta job

Preferinta locatie*

Nu ati introdus preferinta locatia

Cod verificare ( scrie suma numerelor ) 1 + 2 = *

Nu ati introdus cod pentru verificare

Video recent

0 iunie 8, 2014
Deli Lilia

Я выбрала штат Вирджиния, город Вирджиния Бич. Работала я в отеле хаускипером. С работодателями мне очень повезло. Со многими познакомилась, сдружилась, что расставания не обошлись без слёз. Так же незабываемая поездка на Ниагарский водопад. Это потрясающее зрелище. Это тысячи фотографий!!! По окончанию моей поездки в US – было небольшое ознакомоение с New York! Небоскрёбы этого города, которые ранее казались каким-то недосягаемым с голубых экранов TV теперь передо мной. Всем желаю удачи, верьте в себя и не останавливайтесь никогда!!!

citeşte mai mult
Facebook

Job-uri

La hotelhotelmaid

Unele dintre cele mai raspindite locuri de munca pentru studenti sunt in cadrul hotelelor. Majoritatea posturilor vacante sunt legate de curatenia incaperilor (menajera), cu toate ca exista si posturi vacante de curier, camerier, persoana de serviciu, receptionist, persoana cu functii diverse, ajutor la spalatorie, chelner etc. Salariul de obicei nu este mare, intrucit se presupune cistigul din bacsis. Multe hotele prefera sa angajeze sezonier persoane capabile sa combine obligatiile de dereticare a incaperilor cu altele, de exemplu, de ajutor la bucatarie sau lucru de electrician. Astfel, daca dispuneti de aptitudini si indeminari suplimentare aceasta va mareste sansele de a obtine un asemenea post vacant.

La restaurantbgggg

Lucrul la restauranteste cel mai usor de gasit. Institutiile din cadrul sistemului alimentar ofera un spectru enorm de posturi vacante, de nivele si cerinte diverse. Puteti sa lucrati ca ajutor la bucatarie, chelner, ajutor de chelner, debarasator de mese, barman etc. Lucrul la bucatarie este destul de tensionant. In calitate de compensatie adeseori se este faptul ca veti avea posibilitatea sa va alimentati gratis sau cu o reducere semnificativa.

De cele mai multe ori managerii restaurantelor nu sunt dispusi sa angajeze o persoana pe post de chelner fara a efectua cu ea un interviu personal. Din acest motiv la dispozitia participantilor programului se afla mai frecvent lucrul de ajutor de chelner sau debarasator de mese. Acesta presupune ajutor la stringerea vaselor murdare, servirea mesei, aducerea bauturilor, ducerea gunoiului si spalarea vaselor. La acest lucru pot fi admisi doar studentii care poseda un nivel bun de engleza, pentru care comunicarea cu clientii nu va reprezenta un lucru greu. In afara de aceasta aveti intotdeauna posibilitatea sa avansati pe postul de chelner daca va veti distingeprin calitati bune in rol de ajutor.

Lucrul la restaurant sau cafenea poate fi foarte obositor, insa veti avea ocazia sa comunicati  cu un numar foarte mare de oameni, sa obtineti o experienta unica si sa cistigati destul de bine. Chiar daca la prima vedere salariul chelnerului pare mai mult decit modest, veti fi placut surprinsi de marimea bacsisurilor.

In domeniul de vinzariconvenience-store-western_opt

Magazinele si super-market-urile americane ofera studentilor posibilitatea sa aleaga dintr-o varietate mare de posturi vacante pe perioada de vara. Candidatii la aceste posturi trebuie sa posede bine limba engleza si sa fie pregatiti pentru o comunicare continua cu clientii si aparatul de casa. In multe ospatarii / restaurante de tip „fast-food”, precum si in magazinele mici cu un sortiment variat (conveniet store) lucrul la casa se imbina de cele mai multe ori cu obligatii de preparare a mincarii (semi-fabricate), curatenie si altele.

Cele mai populare sunt pozitiile de asistent de vinzator, consultant, casier. Magazinele mari sunt deschise 5-6 zile pe saptamina, inclusiv orele de seara. Aceasta permite sa lucrati conform unui regim flexibil.

Parcurile de distractiitrain38

In SUA functioneaza nenumarate parcuri de distractie, asa ca Disney World, Six Flags sau Busch Gardens care angajeaza cu bunavointa studenti. Puteti sa lucrati ca operator la o atractie anumita, vinzator de floricele de porumb, dulciuri sau suvenire, de asemenea la cafenelele si restaurantele de pe teritoriul parcului. In obligatiile personalului de lucru privind organizarea functionarii atractiilor intra asigurarea securitatii vizitatorilor. Veti urmari ca toti, inclusiv copiii, sa respecte regulile de securitate. Intrucit vizitatorii se pot adresa personalului cu intrebari sau dupa ajutor, cunoasterea limbii engleze este absolut necesara. In afara de obligatiile descrise de la lucratori se mai poate cere ajutor pentru mentinerea curateniei in parc.

In parcurile nationalebeargrass_grinnell_lake_glacier_national_park_montana_opt

O nevoie deosebita de lucratori pe timp de vara o au in SUA si parcurile nationale, imprastiate prin toata tara. Daca iubiti natura si sunteti dispusi sa renuntati la plimbarile zilnice prin magazine (cea mai buna garantie de a va pastra venitul intact), atunci lucrul in parcurile nationale este pentru dumneavoastra. Insa departarea de la orasele mari nu inseamna izolarea de oameni. Parcurile nationale sunt locurile de odihna preferate ale americanilor, precum si turistilor din toata lumea. De obicei pe teritoriile lor sunt amplasate complexe intregi de hotele si vile de clasa premium. Aici de asemenea este nevoie de servitori, chelneri, ajutori la bucatarie si altele. Unul din avantajele principale ale lucrului in parcuri nationale este ca veti fi obligatoriu asigurati cu alimentatie si cazare.

Lucrul in parcurile nationale este interesanta nu prin ceea ce reprezinta de fapt, ci prin faptul ca locul de munca se afla in cele mai frumoase parti ale SUA. Printre cele mai frumoase parcuri se numara Grand Canyon, Rocky Mountain, Death Valley, Yellowstone, Yosemite, Great Smoky Mountains, Sequoia, Glacier, Zion, Grand Teton etc. Informatie detaliata puteti gasi pe site-ul www.us-national-parks.net.

Salvamar20080822-lifeguard_opt

Aproape in fiecare hotel, zona de odihna si alte complexe se afla piscine. De aceea una din multele functii dintre cele in care vara se poate angaja participantul programului, este cea de salvamar.

In dependenta de cerinte si conditii aceasta poate fi intr-adevar o pozitie serioasa de salvamar cu toata responsabilitatea si cerintele care decurg din ea, precum si o varianta mai simplificata, cind aproape toata activitatea salvatorului consta in acordarea de stergare la piscina. In orice caz pentru acest post participantul trebuie sa inoate bine (odata ajuns la locul destinat va da normativ) si sa vorbeasca bine limba engleza.

Participantii la programul Work & Travel NU POT sa lucreze in institutiile medicale, de invatamint, ca stewarzi sau stewardese pe transportul de comunicare internationala, dar nici ca baby-sitter-i sau bone in familii.