Pentru info sună (022) 80 85 80

Inregistrare Concurs

Nume*

Nu ati introdus numele

Prenume*

Nu ati introdus prenumele

E-mail*

Introduceti adresa email

Telefon

Tipul de studii*

Nu ati introdus tipul de studii

Universitate*

Nu ati introdus denumirea factultatii/universitatii

Anul de absolvire

Ai mai fost in SUA?*

Preferinta job*

Nu ati introdus preferinta job

Preferinta locatie*

Nu ati introdus preferinta locatia

Cod verificare ( scrie suma numerelor ) 1 + 2 = *

Nu ati introdus cod pentru verificare

Video recent

0 iunie 8, 2014
Teodor Postolachi

SUA a fost pentru mine o experienţă bună. Datorită acestei experienţe acum mă simt cu mult mai liber în cadru muncii pe care o am în Moldova. În SUA am lucrat ca Salvamar şi antrenor de înot. Am locuit în Virginia, Alexandria, un loc liniştit, frumos şi cu oameni buni care necătând la faptul că eşti străin sunt gata în orce clipă să te ajute. Cel mai mult ce mi-a plăcut în programul dat, că toate cele promise au fost îndeplinite la maxim, atât din partea companii din Moldova “Student Adventure” cât şi din partea companii ce m-a primit în USA. Nu regret nici o clipă petrecută în America şi dacă aş mai merge încă odată m-aş folosi din nou de ofertele companiei Student Adventure.

citeşte mai mult
Facebook

Work & Travel SUA

webopt37

Bine ai venit în lumea Work and Travel USA!

Work and Travel te transpune acolo unde ai vrut mereu sa ajungi. O vara de neuitat la celalalt capat al globului… noi prieteni peste tot in lume, sansa de a cistiga bani si posibilitatea de a imbunatati cunostintele de limba Engleza.

Incepind cu anii 60, Departamentul de Stat al SUA a initiat acest program, prin intermediul caruia tineri din toata lumea aveau posibilitatea de a experimenta “lifestyle-ul” american. In fiecare vara peste 5000 de studenti din Moldova participa la acest program. Popularitatea este bine meritata, deoarece programul include totul: munca, calatorie, distractie, imersiune in mediu vorbitorilor de limba engleza, cunoasterea unei noi culturi si un alt mod de viata. Fiecare participant primeste o experienta unica, care promoveaza capacitatile personale si profesionale.

Ceea ce face aceasta experienta atit de speciala, este faptul ca atunci cind te intorci acasa, vei avea mult mai mult decit amintiri valoroase si fotografii cool. Vei avea, de asemenea, o experienta de lucru internationala, care sigur va constitui un punct forte in CV-ul tau.

Si tu poti sa mergi in America! Cu Student Adventure vei avea parte de cea mai frumoasa si interesanta vara de pana acum:

  • Iti vei petrece vara lucrand intr-o companie americana, vei invata lucruri noi, tehnici si strategii de management diferite, lucruri care te vor ajuta pe viitor.
  • Doar in America prin Work&Travel, iti poti face o multime de prieteni noi, atat americani, cat si din toate colturile lumii. Astfel iti vei consolida cultura generala.
  • Posibilitatea de a invata si de a practica limba engleza zi de zi, timp de o vara intreaga.
  • Distractie la maxim – ce poate fi mai tare decat sa ai cea mai FUN vara din viata ta: multe party-uri, excursii, evadari cu masina inchiriata de tine si prietenii tai, shopping,plaja, soare si multe multe poze.
  • Fie ca vei calatori in zilele tale libere, fie ca iti vei rezerva o saptamana libera din septembrie la sfarsitul programului, este pur si simplu obligatoriu sa exploatezi sansa de a calatori, cat esti in SUA. Poti vizita locatiile pe care le-ai vazut doar in filme sau la National Geografic: Miami, san Francosco, Las Vegas, Yelowstone Park, Disneyland, Nigara Falls, New York. Unii studenti aleg sa petreaca cateva zile in cele mai exotice locatii: Hawaii, Caraibe, Costa Rica etc.

Work&Travel – cea mai tare experienta din studentie!!!