Pentru info sună (022) 80 85 80

Inregistrare Concurs

Nume*

Nu ati introdus numele

Prenume*

Nu ati introdus prenumele

E-mail*

Introduceti adresa email

Telefon

Tipul de studii*

Nu ati introdus tipul de studii

Universitate*

Nu ati introdus denumirea factultatii/universitatii

Anul de absolvire

Ai mai fost in SUA?*

Preferinta job*

Nu ati introdus preferinta job

Preferinta locatie*

Nu ati introdus preferinta locatia

Cod verificare ( scrie suma numerelor ) 1 + 2 = *

Nu ati introdus cod pentru verificare

Video recent

0 iunie 8, 2014
Teodor Postolachi

SUA a fost pentru mine o experienţă bună. Datorită acestei experienţe acum mă simt cu mult mai liber în cadru muncii pe care o am în Moldova. În SUA am lucrat ca Salvamar şi antrenor de înot. Am locuit în Virginia, Alexandria, un loc liniştit, frumos şi cu oameni buni care necătând la faptul că eşti străin sunt gata în orce clipă să te ajute. Cel mai mult ce mi-a plăcut în programul dat, că toate cele promise au fost îndeplinite la maxim, atât din partea companii din Moldova “Student Adventure” cât şi din partea companii ce m-a primit în USA. Nu regret nici o clipă petrecută în America şi dacă aş mai merge încă odată m-aş folosi din nou de ofertele companiei Student Adventure.

citeşte mai mult
Facebook

Student Adventure face 11 Ani – Tu primesti 11 Premii :)

SA 11 ani 11 premii antet e-mailStudent Adventure face 11 Ani de Experienta Work and Travel!!!

Sunt cateva mii de tineri pe care i-am ajutat pana acum sa traiasca Aventura Americana – “perioada in care te maturizezi la cap o data si bine”, daca e sa citam de la studenti!

Este o cifra care ne-a propulsat in topul celor mai mari companii de acest gen din Europa.

Putem spune ca acesti 11 Ani au fost extraordinari! Si iti scriem ca sa-ti spunem un MARE, MARE MULTUMESC, pentru ca acest lucru se datoreaza si tie.

Fie ca ai ai intrat la noi in birou doar pentru informatie sau chiar pentru ca ai plecat in SUA prin intermediul programului Work and Travel de la Student Adventure!

Astfel, de ziua noastra, tu primesti 11 Premii!!!

Vino acum, in perioada 12 – 16 Octombrie, si inscrie-te la unul din programele noastre (in SUA, Franta, Germania, China, Australia) si obtine multe reduceri din program sau premiile mari: 3 calatorii in Istanbul, Roma, Atena.

Recomanda tuturor prietenilor si cunostintelor tale  – aceasta promotie este valabila pentru toti!

Suna la (022) 80-85-80 sau vino cu prietenii la oficiul SA (str. Puskin 5) si afla toate detaliile despre programele noastre!