Pentru info sună (022) 80 85 80

Inregistrare Concurs

Nume*

Nu ati introdus numele

Prenume*

Nu ati introdus prenumele

E-mail*

Introduceti adresa email

Telefon

Tipul de studii*

Nu ati introdus tipul de studii

Universitate*

Nu ati introdus denumirea factultatii/universitatii

Anul de absolvire

Ai mai fost in SUA?*

Preferinta job*

Nu ati introdus preferinta job

Preferinta locatie*

Nu ati introdus preferinta locatia

Cod verificare ( scrie suma numerelor ) 1 + 2 = *

Nu ati introdus cod pentru verificare

Video recent

0 iunie 8, 2014
Teodor Postolachi

SUA a fost pentru mine o experienţă bună. Datorită acestei experienţe acum mă simt cu mult mai liber în cadru muncii pe care o am în Moldova. În SUA am lucrat ca Salvamar şi antrenor de înot. Am locuit în Virginia, Alexandria, un loc liniştit, frumos şi cu oameni buni care necătând la faptul că eşti străin sunt gata în orce clipă să te ajute. Cel mai mult ce mi-a plăcut în programul dat, că toate cele promise au fost îndeplinite la maxim, atât din partea companii din Moldova “Student Adventure” cât şi din partea companii ce m-a primit în USA. Nu regret nici o clipă petrecută în America şi dacă aş mai merge încă odată m-aş folosi din nou de ofertele companiei Student Adventure.

citeşte mai mult
Facebook

Reducere la programul Work and Travel – 350$

Vrei sa pleci in America?!

Lifeguard_ Job Student AdventureStudent Adventure iti ofera in exclusivitate o oferta greu de refuzat – costul programului Work and Travel doar $990!

Suna la (022) 80-85-80 sau vino la oficiul Student Adventure (str. Puskin 5) si afla toate detaliile despre ofertele noastre.

Daca iti place sa inoti si ai abilitati sportive, daca iti place soarele si apa, noi iti oferim jobul perfect pentru tine – un job de Lifeguard si cel mai bun pret al programului Work and Travel!

Aventura, Fun, Ore multe garantate, Training Gratuit si multe party-uri, plaja, soare si multe multe poze!…vei avea parte de cea mai frumoasa si interesanta vara de pana acum!

Let’s have a crazy summer in the USA 😀