Pentru info sună (022) 80 85 80

Inregistrare Concurs

Nume*

Nu ati introdus numele

Prenume*

Nu ati introdus prenumele

E-mail*

Introduceti adresa email

Telefon

Tipul de studii*

Nu ati introdus tipul de studii

Universitate*

Nu ati introdus denumirea factultatii/universitatii

Anul de absolvire

Ai mai fost in SUA?*

Preferinta job*

Nu ati introdus preferinta job

Preferinta locatie*

Nu ati introdus preferinta locatia

Cod verificare ( scrie suma numerelor ) 1 + 2 = *

Nu ati introdus cod pentru verificare

Video recent

0 iunie 8, 2014
Ababii Evghenii

Pentru mine, America a fost o experienţă bună în plan de organizare a timpului, cheltuielile de bani. Ocazia de a încerca să răzbat singur fără ajutorul nimănui într-un mediu absolut străin. Am fost plăcut surprins de amabilitatea și trăsăturile diferite a altor naţiuni, etnii, cu care ne-am întâlnit acolo. Mi-am făcut prieteni și cunoscuţi participanţi ai acestui program din alte ţări

citeşte mai mult
Facebook

DS-2019

DS-2019 – “Certificate of Eligibility for Exchange Visitor (J-1) Status”– reprezinta documentul emis de catre compania sponsor, care acorda dreptul la munca pe teritoriul SUA. In acest document este specificata perioada in care participantul poate lucra legal in SUA.

Dupa expirarea DS-2019 Departamentul Securitatii Interne acorda detinatorilor de viza J-1, participanti la Summer Work&Travel, o perioada de gratie de 30 zile pentru finalizarea sederii in SUA si pregatirea pentru plecare. In timpul perioadei de gratie, participantii la program au dreptul sa calatoreasca, dar nu au dreptul sa lucreze sau sa foloseasca acest timp in alte scopuri.

d-1

NOTA:

Retineti ca programul nu poate fi extins peste vacanta de vara. Studentul trebuie sa se intoarca in Republica Moldova pina la prima zi de studiu. In caz contrar studentul nu va mai putea obtine viza SUA pe viitor.

DS-2019 este cel mai important document din acest program, participantul are nevoie de el in urmatoarele cazuri:

  • La consulatul SUA pentru obtinerea vizei J-1
  • La intrarea pe teritoriul SUA (fara acest document nu va fi permisa intrarea in tara)
  • La angajare, pentru demonstrarea faptului ca participantul are dreptul de a munci legal in SUA
  • La oficiul Social Security, in momentul aplicarii pentruSocial Security Card.