Pentru info sună (022) 80 85 80

Inregistrare Concurs

Nume*

Nu ati introdus numele

Prenume*

Nu ati introdus prenumele

E-mail*

Introduceti adresa email

Telefon

Tipul de studii*

Nu ati introdus tipul de studii

Universitate*

Nu ati introdus denumirea factultatii/universitatii

Anul de absolvire

Ai mai fost in SUA?*

Preferinta job*

Nu ati introdus preferinta job

Preferinta locatie*

Nu ati introdus preferinta locatia

Cod verificare ( scrie suma numerelor ) 1 + 2 = *

Nu ati introdus cod pentru verificare

Video recent

0 iunie 8, 2014
Teodor Postolachi

SUA a fost pentru mine o experienţă bună. Datorită acestei experienţe acum mă simt cu mult mai liber în cadru muncii pe care o am în Moldova. În SUA am lucrat ca Salvamar şi antrenor de înot. Am locuit în Virginia, Alexandria, un loc liniştit, frumos şi cu oameni buni care necătând la faptul că eşti străin sunt gata în orce clipă să te ajute. Cel mai mult ce mi-a plăcut în programul dat, că toate cele promise au fost îndeplinite la maxim, atât din partea companii din Moldova “Student Adventure” cât şi din partea companii ce m-a primit în USA. Nu regret nici o clipă petrecută în America şi dacă aş mai merge încă odată m-aş folosi din nou de ofertele companiei Student Adventure.

citeşte mai mult
Facebook

Despre noi

Din 2004 de cand am deschis primul birou Student Adventure in Moldova, am pornit de la o viziune: aceea de a revolutiona viata tinerilor si de a le oferi acestora experiente ce le vor schimba viata.

Astfel, Student Adventure isi propune sa inspire, sa incurajeze si sa impulsioneze tinerii sa incerce experiente de viata noi, inedite, prin participarea la programe educative si de munca in strainatate.

Student Adventure – cea mai mare companie care presteaza servicii de Work&Travel, cu birouri in 5 tari: Polonia, Romania, R.Moldova, Ukraina si USA. 1195423550187356949molumen_red_approved_stamp_svg_hi

Sunt cateva mii de tineri pe care i-am ajutat pana acum sa traiasca “perioada in care te maturizezi la cap o data si bine”, daca e sa citam :)) Este o cifra care ne-a propulsat in topul celor mai mari companii de acest gen din Europa.

Prin programele de schimb cultural (Work&Travel, Internship, Career Training, Au pair, H2B)Student Adventure urmareste sa contribuie la deschiderea tinerilor catre alte culturi si societati si sa le ofere, pe langa oportunitatile de calatorie, acces la experienta profesionala relevanta in dezvoltarea unei cariere.

Concomitent, prin intermediul diferitor parteneriate si promotii, Student Adventure sustine nonconformismul, varietatea, aspiratia spre diverse forme de libertate, mobilitatea, asumarea viziunilor despre viitor, cautarea experientelor inedite, dezvoltarea personala prin cunoastere, comunicarea, excelenta serviciilor, contributia la cresterea individuala a clientilor si partenerilor sai.

Alatura-te si tu grupului nostru Student Adventure.

Sincerely Welcome :)